27-03-2011

Appeltje Eitje - Annie Disseldorp

Appeltje Eitje is een praktisch en leerzaam handboek dat je helpt in de strijd tegen overtollige kilos. Door het goed opvolgen van de adviezen hoef je nooit meer te zwaar te worden. Daarnaast werk je tegelijkertijd aan een betere gezondheid. Ongetwijfeld heb je, net als zo velen, al verschillende dieten gevolgd. Maar zodra je er even mee stopte, kwamen de kilos weer net zo hard terug. Door gewoon en goed gecombineerd eten lukt het je wel op gewicht te komen en te blijven.

In Appeltje Eitje vindt je uitgebreide keuzelijsten en tevens voor 13 weken zorgvuldig samengestelde dagmenus. Mocht je iets niet lusten, dan zijn er de keuzelijsten die jekunt gebruiken om zelf een dagmenu samen te stellen.

Het boek is opgebouwd uit drie delen: deel 1: Wat mag u allemaal gebruiken en hoe maakt u uw keuzes? deel 2: Vier controleweken die u nodig heeft om te leren omgaan met de welvaart. deel 3: Een uitgebreid calorieenoverzicht, zodat u zelfstandig uw extra bewuste keuzes kunt maken.

Appeltje Eitje omvat 256 paginas boordevol lekkere recepten, tips en adviezen voor een gezond gewicht. Het boek is prachtig glossy vormgegeven in full colour en gebonden in een mooie harde kaft. Vind het boek zelf wel wat aan de dure kant, 39,95 euro voor een boek van 256 pagina's mmm duur, niet?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.