27-03-2011

Lekker eten en gezonder afvallen - Mathijs Vrieze

*****
Mathijs Vrieze heeft als kok met zijn enthousiaste werkwijze engedrevenheid bij verschillende restaurants in en om Alkmaar gekookt. Hij heeft zich de afgelopen jaren actief bezig gehouden met het schrijven van recepten voor dieetboeken, kookboeken, culinaire magazines en weekbladen. Met deze kennis en ervaring is hij mensen gaan stimuleren en motiveren om op een verantwoorde en vooral effectieve wijze af te vallen. Het succes en de toenemende vraag naar zijn recepten en menus brachten Mathijs Vrieze er toe dit schitterende, trendy kookboek samen te stellen voor iedereen die gezond wil afvallen.

Veel mensen hebben last van overgewicht door een ongezonde levenswijze. In dit gloednieuwe afslank kookboek laat Mathijs Vrieze zien dat gezond leven gemakkelijk en vooral lekker kan zijn! Het geheim zit in de verrassende keuzemogelijkheden van de uitgebalanceerde menusamenstellingen. Bovendien vind je bij de Dip Tips de broodnodige motivatie en inspiratie om het afvallen vol te houden. Door deze combinatie kan deze nieuwe voedingsstijl eenvoudig in je leven worden ingepast, wat afvallen voor het eerst in de geschiedenis gemakkelijk maakt.

Lekker eten en gezonder afvallen biedt 16 seizoensgebonden weekmenus en meer dan 100 recepten, eetweetjes, motivatietips en informatie om een gezond voedingspatroon aan te leren. Alleen zó bereik je een gezond gewicht, een leven lang. Dit boek is een must voor iedereen die verantwoord wil afslanken, fit wil zijn en er fantastisch uit wil zien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.