02-06-12

Home made - Yvette van Boven

De auteur bracht haar jeugd in Ierland door, verbleef in Frankrijk en heeft nu een restaurant/cateringbedrijf in Amsterdam. Al haar ervaringen en (vakantie)herinneringen leverden zoveel recepten op dat dit kookboek ontstond en het is een heel leuk boek geworden! Zelf eten maken is niet moeilijk: de recepten beginnen met het ontbijt met eigengemaakte jam, diverse gemakkelijke broodrecepten en veel meer, met recepten voor de lunch, theetijd, borreluur, soep, wecken, vlees en vis, pasta, roken, barbecue, bijgerechten, kaas maken, ijs maken, recepten met ei, bonbons maken, anti-katerrecepten en ook nog recepten voor hondenkoekjes. Elk hoofdstuk begint met een basisrecept, duidelijk uitgelegd aan de hand van werkfoto's waarna receptvariaties volgen. Het boek wordt afgesloten met menu's voor allerlei gelegenheden (ook een begrafenis), samengesteld met recepten uit het boek.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten