18-07-2012

Pumps in de jungle - Priscilla van Rijn

Tijdens een lange schoolperiode van drie jaar waarbij Priscilla veel tijd doorbracht op Schiphol en daar alle koffiesmaakjes van de Starbucks uitprobeerde, kwam het idee: vrijwilligerswerk in Nicaragua! Oftewel een welverdiende vakantie met alleen maar zon, zee, strand en luxe. Hier en daar een vrijwillig klusje en dat allemaal in een tropisch land, waar haar slingerende Tarzan al in zijn boomhut op haar zat te wachten. "En mochten de plaatjes en verhalen van de brochure toch tegenvallen, dan boeken we gewoon het Hilton. En gaan wij heerlijk twee weken shoppen en ons lekker laten verwennen", aldus de wijze woorden van steun en toeverlaat: Patrique.
Pumps in de Jungle is het hilarische, waargebeurde reisverhaal van de 18 jarige ShoppingQueen Priscilla. In het geregelde leventje van dit feestbeest komt er net voor de kerst een keerpunt: vakantie in de diepe Jungle van Nicaragua. Onder het mom van vrijwilligerswerk trekt zij de stoute Pumps aan en gaat op zoek naar avontuur en een goedgebruinde torso met tijgerslip, haar Tarzan.
Huizenbouwen is het thema, maar zij verstaat toch echt luxe luilekker vakantie, want hoe moeilijk kan vrijwilligerswerk nu zijn? Een ware nachtmerrie!

Zal deze nachtmerrie ooit nog veranderen in een mooie droom of snelt zij zich met piepende Pumps terug naar huis? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.