11-02-2013

Boektrailer: De belevenissen van een muurbloem - Stephen Chbosky


Het verhaal: Charlie gaat naar de bovenbouw. Hij is zeker geen sukkel, maar populair is hij ook niet. Zijn verlegen, hyperintelligente en sociaal onaangepaste karakter zorgt ervoor dat hij een muurbloem blijft. Charlie probeert op zijn eigen manier vat te krijgen op de wereld van dates, familiedrama’s, seks en drugs. Gelukkig heeft hij vrienden die hem hier af en toe bij helpen. Op zijn eigen unieke, aandoenlijke en aangrijpende manier vertelt Charlie zijn verhaal aan de enige persoon die hij vertrouwt. Aan jou.

Deze bestseller is verfilmd onder de titel The Perks of Being a Wallflower met in de hoofdrollen Logan Lerman en Emma Watson.

Stephen Chbosky (1970) is auteur, scriptschrijver en regisseur. Zijn debuut De belevenissen van een muurbloem was direct bij verschijning een succes. Het veroorzaakte veel opschudding in Amerika, omdat het daar op veel scholen werd verboden vanwege de controversiƫle inhoud.

Zelf heb ik het boek of film nog niet gelezen, bekeken. Het boek heb ik inmiddels geleend van de bibliotheek en zal binnenkort gelezen worden...


Bron: megatrailer

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.