10-03-2013

Loslippig - Marie-Cecile Beniers

Suzanne gaat na een wereldreis aan de slag bij een roddelblad. Niet iets wat ze ambieert, maar ze hoopt hiermee de nodige contacten in de bladenwereld op te doen. Bovendien verdient het erg goed. Al snel ontdekt Suzanne dat de roddeljournalistiek en de vaderlandse showbizz een aparte wereld vormen, met eigen regels en wetten. De redactie is een rariteitenkabinet en de hoofdredacteur een achterdochtige tiran. 

Suzannes nieuwe werk blijkt een aaneenschakeling van bizarre ontmoetingen en tenenkrommende interviews met B-sterren. Als ze een geheime relatie krijgt met Milo, een van de meest populaire BN'ers, is ze plots zelf een gewilde prooi voor alle paparazzi die jagen op de identiteit van Milo's nieuwe liefde. Is Suzanne opgewassen tegen alle achterklap en ellebogenwerk in haar nieuwe baan én tegen de roddels rond haar relatie met Milo?

1 opmerking:

  1. Dit boek staat al een tijdje in mijn kast, maar eigenlijk ben ik ooit eens halverwege gestopt en niet meer verder gegaan. Toch klinkt het verhaal best leuk! Binnenkort het boek maar weer eens erbij pakken.

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.