15-08-2013

Boektrailer: Leven na leven - Kate AtkinsonHet verhaal:
Stel dat er niet alleen tweede kansen waren, maar derde kansen, vierde kansen, een oneindige hoeveelheid kansen om je leven te herhalen - totdat je het eindelijk goed deed.
Zou je dat wel willen?

In een koude, besneeuwde nacht in 1910 komt bankiersdochtertje Ursula Todd ter wereld in een lommerrijke buitenwijk van Londen - dood. In diezelfde koude, besneeuwde nacht komt Ursula Todd ter wereld, schreeuwt lang en hard, en begint aan een leven dat, om het zachtjes uit te drukken, heel ongewoon zal blijken. Want terwijl ze groeit, gaat ze ook dood, herhaaldelijk, op verschillende manieren. Tegelijkertijd nadert de tweede grote oorlog van de eeuw.Kan Ursula, gezegend door een schijnbaar oneindige hoeveelheid levens, de wereld redden van de onvermijdelijke neergang? En als ze dat kan - zal ze het ook doen?

De drukproef van dit boek ontving ik van Atlas Contact, om het samen met 5 mede-lezers te lezen en een recensie erover te schrijven. Ik ben nog niet aan het boek begonnen, iets houdt me tegen; is het de hoeveelheid pagina's, het genre of wellicht de gedachte dat dit geen boek voor mij is? Ik heb helemaal niets met historische romans en of fantasieverhalen, dus ik ben benieuwd wat ik van dit boek zal vinden. Het boek zou eerst in september verschijnen, maar door de vele positieve reacties van proeflezers is besloten het boek eerder uit te brengen, vanaf vandaag is het verkrijgbaar! En wordt het tijd om écht aan het boek te gaan beginnen. Binnenkort recensie op The Book Girl ...


Bron: Uitgeverij Atlas Contact

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.