09-02-2014

Boektrailer: Bitterzoete herinneringen - Emma Groot


Het verhaal:
Al op heel jonge leeftijd wordt Lisa geconfronteerd met de dood. Haar broertje komt om bij een noodlottig ongeval dat haar moeder ternauwernood overleeft. Als Lisa jaren later in korte tijd haar beide ouders verliest, komt ze er op de drempel naar de volwassenheid alleen voor te staan. 

Als Emma Groot vertelt over wat ze heeft meegemaakt, merkt ze dat mensen vooral kijken naar wat ze niet meer heeft. Natuurlijk is ze ongelofelijk veel kwijtgeraakt, maar ze vindt troost in de vele herinneringen aan haar broertje en haar ouders. Bitterzoete herinneringendat fictieve en waargebeurde elementen bevat, is een monument geworden ter nagedachtenis aan de mensen die haar dierbaar waren en haar hebben gemaakt tot wie ze nu is: een sterke, jonge vrouw die positief in het leven staat.


"Realiseer je hoe rijk je bent met je geliefden. Bel ze op en zeg hoeveel je van ze houdt, ga bij ze langs en omhels ze. Je weet immers nooit hoeveel tijd jullie nog gegund is." E.G.

Dit boek lijkt me een indrukwekkend boek en ik wil het graag binnenkort lezen, op mijn verlanglijst geplaatst dus :). Noot: Ondertussen is het boek besteld, zodra het gelezen is, verschijnt hier op The Book Girl een recensie.


Bron: boekfactory 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.