02-02-2014

Boektrailer: Komt een vrouw bij de hacker - Maria Genova


Het verhaal:
Hoe je identiteit gestolen kan worden
Ineens staan er tientallen gestolen auto’s op je naam, wordt je bankpas geblokkeerd en krijg je met deurwaarders te maken. De politie houdt je aan voor delicten die je niet gepleegd hebt. Welkom in de wereld van de identiteitsfraude. Het overkomt dagelijks honderden mensen. Je laat een kopie van je paspoort maken, je klinkt een linkje aan en dan ontdek je dat zulke onschuldige handelingen grote gevolgen hebben.
Heb je niets te verbergen? Valt bij jou niets te halen? Dat dachten de slachtoffers ook. In Komt een vrouw bij de hacker bewijst Maria Genova dat het weinig moeite kost om alles over jou te weten te komen en je gegevens te misbruiken. Maria Genova liet haar eigen computer hacken, met onthutsend resultaat.
Komt een vrouw bij de hacker is een schokkend en soms ook hilarisch verhaal over slimme internetcriminelen en mensen die alles via social media delen. Na het lezen van dit boek kijk je met heel andere ogen naar je computer, tablet of smartphone. Met de tips kun je identiteitsfraude voorkomen.
Heel benieuwd naar haar nieuwe boek. Dit boek wil ik lezen! Zodra het gelezen is, zal er een recensie op The Book Girl verschijnen.

Bron: Deniz Hammers  zie ook website Maria Genova

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.