01-12-14

Gastrecensie: Wreed weerzien - Karen Rose

Titel: Wreed weerzien
Auteur: Karen Rose
Recensie: Clasien
Genre: Thriller
ISBN ebook: 9789026137334
176 pagina's | Uitgeverij De Fontein | oktober 2014

Karen Rose:
De thrillers van Karen Rose worden uitgegeven in twaalf landen en zijn bij verschijning instant-bestsellers in de Verenigde Staten, Groot-Brittannië en Duitsland. Met elk nieuw boek neemt haar populariteit toe. Ook in Nederland stijgt de ster van Karen Rose met elk nieuw boek. Voordat ze zich fulltime aan het schrijven wijdde, was Karen Rose een succesvol chemicus. Ze woont in Florida met haar man en kinderen, en als ze niet schrijft, traint ze voor haar zwarte band in karate.

Het verhaal:
Tijdens hun studententijd was er een hevige liefde. Nu, jaren later zijn ze elkaar uit het oog verloren, maar door een briefje in een jaarboek komt er een reünie tot stand. De liefde bloeit weer op. Maar ze worden in de gaten gehouden door iemand die nog iets van hen weet...

Recensie door Clasien:
Dit is een novelle, maar wat voor één, topklasse. Karen Rose laat haar talent weer eens zien. Dit boek bevat van alles, een beetje sensuele romantiek, maar vooral spanning. Twee verschillende verhaallijnen daar begint het boek mee, deze komen midden in het verhaal samen en vormen dan één thriller. Geld speelt in dit boek een grote rol, vooral wat mensen ervoor doen om hun faillissement en schulden te kunnen betalen. Niks houdt ze tegen, zelfs vrienden moeten het ontgelden. Deze thriller heb ik gelezen met aan het einde een traan op mijn wangen. Aanrader!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten