07-02-15

Recensie: Verliefd, verloofd, verdacht - Sandra Berg

Titel: Verliefd, verloofd, verdacht
Auteur: Sandra Berg
Recensie: Marjon
Genre: Chicklit
ISBN: 9789490763589
234 pagina's | Uitgeverij Cupido | mei 2012
Sandra Berg:
Sandra woont in Zweden en dit land gebruikt ze graag als decor voor haar eigentijdse romantische familieromans, spannende thrillers en heerlijke liefdesromans. Sandra Berg is genomineerd voor de Valentijnsprijs 2015. Daarnaast werd ze eerder ook genomineerd voor De Gouden Strop.

Het verhaal:
Mindy gaat met haar baas Ron naar een seminar in conferentiehotel Willibrordhaeghe in Deurne, om zich voor te bereiden op een promotie. Maar voor haar staat veel meer op het spel dan alleen promotie. Ze is namelijk tot over haar oren verliefd op haar baas. Als haar gevoelens beantwoord worden, kan ze haar geluk niet op. Totdat de knappe Hannah opduikt, die met Ron een verleden deelt. Als Hannah kort na een woordenwisseling met Ron 's nachts dan ook nog eens spoorloos verdwijnt, blijft Mindy met veel vragen zitten...

Recensie door Marjon:
Ik heb al aardig wat boeken van Sandra Berg gelezen (en met veel plezier) en haar meeste boeken spelen zich in Zweden af, waar de auteur woont. Dit boek speelt zich verrassend genoeg gewoon in Nederland af. Maar dat maakt het natuurlijk niet minder goed. In dit boek speelt Mindy de hoofdrol en Mindy is nogal onzeker en maakt daarom verkeerde keuzes. Haar onzekerheid is zo echt neergezet dat je het kan voelen en je de neiging hebt haar uit het verhaal te sleuren en haar eens flink door elkaar te schudden. En dat geeft al aan dat de schrijfster geslaagd is Mindy heel reëel neer te zetten. Daar omheen is een verhaal met wat onduidelijkheden die spanning veroorzaken, verschillende andere personen (en spoken) en een Mindy die inzichten krijgt en groeit. Leest heerlijk weg!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten