15-11-15

Recensie: Meer Maus - Marian Werkman

Titel: Meer Maus
Auteur: Marian Werkman
Recensie: Marjon
Genre: Waargebeurd
ISBN: 9789085705611
245 pagina's | Uitgeverij Boekenbent | 2014
Marian Werkman:
Marian Werkman schreef verhalen en columns voor De Hondenscheurkalender, DierJournaal en kranten en tijdschriften. Ook verschenen er artikelen over haar in onder andere Hondenleven, Vriendin, Onze Hond, Wraf! en het Algemeen Dagblad. Ze is auteur van Tippie en Fikkie, Meneer Maus, De vergeten jaren en de detectivereeks over Mirjam Zomer en haar hond Binky. Ze redigeert het werk van haar man, die ook auteur is, en ontwerpt covers en websites. Ook houdt ze zich bezig met fotografie.

Het verhaal:
Dit boek gaat verder waar het eerste verhaal van Meneer Maus ophoudt. Met verhalen over voetbalangst, schrijven voor de krant, kikkers vangen, bakken in de zon, sneeuwpret, romantische ontmoetingen en het openen van deuren. Een humoristisch en aangrijpend relaas over een hond die het leven van zijn baasjes drastisch veranderde en liet zien hoe je op een eenvoudige manier simpelweg gelukkig kunt zijn.

Recensie door Marjon:
Dit vervolg op Meneer Maus wordt zogenaamd verteld door Maus zelf en daar moest ik even aan wennen. Maar natuurlijk is dit boek weer geweldig leuk. Je leest het met een lach en een traan en voelt helemaal met Maus mee. Maus heeft karakter en dat zal je weten ook. Heerlijk boek voor elke hondenliefhebber.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten