17-09-2016

Een weg vol rozen - Michelle Leegsma


Vier vriendinnen zijn elkaar totaal uit het oog verloren. Alles verandert na één bericht. Nina, één van de vriendinnen, heeft zelfmoord gepleegd. De overgebleven vriendinnen hebben veel twijfels over Nina’s dood. Ze willen elkaar weer leren kennen en gaan daarom een weekje naar Tenerife. De meisjes willen antwoorden op hun vragen, maar hebben alleen niet in de gaten dat ze een gevaarlijke weg hebben gekozen. Iemand wil de vriendinnen laten stoppen met het stellen van vragen. Maar wie houdt de meisjes in het oog? Zullen de vriendinnen achter de waarheid komen? En zullen ze uiteindelijk elkaar en zichzelf leren kennen?

192 pagina's | ISBN: 9789402226690 | Boekscout | 2016 | €18,25

Fragment:
Hou op Eline, bedacht ze zichzelf. Doe niet zo raar. Je bent in ‘the-middle-of-nowhere’. Er is hier helemaal niemand die je kan achtervolgen.

Terwijl ze zichzelf geruststelde liep ze in een regelmatige pas naar het huisje terug. Toch bleef Eline voetstappen horen. Het geluid kwam dichterbij. Haar hart begon sneller te kloppen. Zou degene die het op Nina gemunt had het nu ook op haar gemunt hebben? Half struikelend over de wortels van bomen die boven het pad uitstaken, probeerde ze zo snel als ze kon bij het huisje te komen. Was er echt iemand die haar achtervolgde? Met een angstige blik keek ze achterom. Ze zag helemaal niets. Werd ze nou helemaal gek? Ze had toch echt voetstappen gehoord? Toen ze haar gezicht weer omdraaide om de deur te openen, zag ze iemand met een zwart masker voor haar staan. Het zweet brak haar van alle kanten uit. Haar hart begon zo snel te kloppen dat ze het gevoel had dat het er uit zou springen. Dit zou ze niet overleven. Ze zou eraan gaan. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.